Με… άρωμα Ευρώπης η παρουσίαση της ομάδας πόλο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»

Ημερομηνία:  12 Οκτωβρίου 2018 Συγγραφέας: 
Κατηγορία:  Υδατοσφαίριση
Με… άρωμα Ευρώπης η παρουσίαση της ομάδας πόλο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»

Η παρουσίαση της ομάδας πόλο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης», που είναι πανέτοιμη για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στην Α1 Κατηγορία των αδρών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/10) με κάθε επισημότητα παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, του έφορου των Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, Πόλυ Αφρουδάκη, εκπροσώπου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και φιλάθλων στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας»  στη Ριζούπουλη.

Πέρυσι στην παρθενική της συμμετοχή η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» κατέκτησε την 6η θέση εκπλήσσοντας τους πάντες. Φέτος τα όνειρα είναι μεγαλύτερα, κάτι που τονίστηκε στη διάρκεια της παρουσίασης, που είχε… άρωμα Ευρώπης. Η στόχευση, λοιπόν, είναι ξεκάθαρη και επιβεβαιώθηκε δια στόματος τόσο του ανθρώπου που οραματίστηκε και ίδρυσε το τμήμα, του Γιώργου Αφρουδάκη, όσο και του προπονητή Γιάννη Κατρουζανάκη: Η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με την αρωγή του βασικού χρηματοδότη της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσής της, του Σταμάτη Βελλή, ο Απόλλων Σμύρνης ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ηρθαν παίκτες με σημαντική θητεία και εμπειρία από την Α1, αλλά και νεαροί σε ηλικία, δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές με την ομάδα Νέων της Ελλάδας, ο διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ αμυντικός, Τσάνσελορ Ραμίρεζ, ενώ μεταξύ των υπολοίπων παρέμεινε στο ρόστερ και ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Νικολά Μοσκόφ. 

Στο δυναμικό της ομάδας είναι δηλωμένοι, ακόμη, ως αθλητές οι Γιώργος Αφρουδάκης και Γιώργος Ρέππας, οι οποίοι θα κλείσουν  και τυπικά φέτος τη σπουδαία καριέρα τους αγωνιζόμενοι με το σκουφάκι του Απόλλωνα σε αγώνα που θα επιλεγεί στη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα έχουν ενισχυθεί σημαντικά και τα τμήματα ακαδημιών υδατοσφαίρισης με έδρα το Σεράφειο αλλά και κολύμβησης του Συλλόγου - που διαθέτει, ως γνωστόν, και το δικό του κλειστό κολυμβητήριο για μικρές ηλικίες στο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη – με  τη δουλειά που γίνεται να έχει ως γνώμονα τις αρχές που είναι συνώνυμες του Απόλλωνα Σμύρνης: Το ήθος, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό.

Ως έδρα ο Απόλλων Σμύρνης θα χρησιμοποιεί για τις αναμετρήσεις του το κολυμβητήριο στου «Γουδή», έως ότου πάρει άδεια για αγώνες το Σεράφειο, εκεί όπου εξάλλου προπονείται η ανδρική ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου.  

Κατρουζανάκης: «Με το… γκάζι στο τέρμα»

Τα παραπάνω ως μία… πρόγευση της παρουσίασης σύσσωμης της ανδρικής ομάδας πόλο της «ελαφράς ταξιαρχίας», με τον προπονητή, Γιάννη Κατρουζανάκη, να συστήσει έναν προς έναν τους αθλητές, αφού πρώτα είχε δείξει το… δρόμο για φέτος λέγοντας:

 «Τρίτη σεζόν μαζί από αυτό το βήμα. Ίσως αυτό να είναι και το γούρι μας. Να ξεκινάμε έτσι. Θα πω ότι πέρυσι κλείσαμε μια σεζόν σαν πρωτοεμφανιζόμενοι στην Α1. Ολοι περίμεναν να μας δουν να μπαίνουμε δειλά-δειλά κι εμείς μπήκαμε με το γκάζι στο τέρμα, καταφέρνοντας να τερματίσουμε στην 6η θέση. Ίσως, μάλιστα, αν ήταν και διαφορετική η κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια να είχαμε πετύχει και κάτι καλύτερο. Με το ρόστερ το φετινό θα καταφέρουμε να πετύχουμε το όραμα που έχει ο Απόλλων κι αυτό που θέλουμε όλοι. Να βγούμε στην Ευρώπη και να πάμε καλύτερα στην κατάταξη απ’ ό,τι πέρυσι. Κάτσαμε με τον Γιώργο (σ.σ. Αφρουδάκη) και κάναμε έναν σχεδιασμό, είδαμε τι αδυναμίες της προηγούμενης σεζόν και καταφέραμε να ενισχύσουμε την ομάδα στα αδύναμα σημεία της. Φέραμε παιδιά που, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος, θα μπορούν να μείνουν στον Απόλλωνα για χρόνια και να προσφέρουν σε αυτόν. Ο Απόλλων, πλέον, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος και από τη στιγμή που μπαίνεις την πρώτη χρονιά στην 6αδα αυτό σε βαραίνει και δεν μπορείς να κοιτάξεις χαμηλότερα. Η περυσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη γιατί ξεκινώντας από το κομμάτι του κ. Βελλή και καταλήγοντας στο κομμάτι του κ. Σπύρου (σ.σ. Μίντζης, έφορος του τμήματος), του Γιώργου και το δικό μου, πετύχαμε να έχουμε τους αθλητές ικανοποιημένους σε όλα κι εκείνοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο νερό. Για την καινούργια χρονιά έχουν έρθει παιδιά που έχουν κατακτήσει - οι μικρότεροι - παγκόσμιο πρωτάθλημα και παιδιά με εμπειρία από την Α1 που θεωρώ ότι έχουν ακόμα να προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα στον χώρο και τον Απόλλωνα. Να ευχαριστήσω τους αθλητές που δεν είναι φέτος μέλη της ομάδας μας, αλλά σίγουρα την αγαπούν διότι η αλήθεια είναι πως όποιος περνά από τον Απόλλωνα, ακόμη και για κάποιους μήνες, τον βάζει στο πετσί του. Γίνεται μέλος της οικογένειας. Τέλος να ευχαριστήσω πιο πολύ τον Γιώργο (σ.σ. Αφρουδάκη) με τον οποίο μιλάμε στο τηλέφωνο περισσότερο κι απ’ ό,τι με τις γυναίκες μας, ακόμη και σε ώρες παρεξηγήσιμες από τις γυναίκες μας».

Αλαμάνος: «Δεμένοι και σοβαροί»

Μαζί με τον Αχιλλέα Γραμματικό ο Αλέξανδρος Αλαμάνος πανηγύρισε το καλοκαίρι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων με την εθνική ομάδα. Αμφότεροι μεταγράφηκαν το καλοκαίρι στον Απόλλωνα, με τον τελευταίο, εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην παρουσίαση, να δηλώνει: «Είμαστε μία νέα ομάδα. Σε αυτό τον μήνα, όμως, που είμαστε μαζί έχουμε καταφέρει να δεθούμε πολύ. Ξέρουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σ’ έναν ιστορικό σύλλογο. Οι στόχοι μας για φέτος είναι υψηλοί, αν και θα πηγαίνουμε βήμα – βήμα στη σεζόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε σοβαροί. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, με υγεία, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αφρουδάκης: «Η Ευρώπη και το μέλλον μέσω των υποδομών»

Ο οραματιστής και δημιουργός της ομάδας πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Αφρουδάκης, ανέβηκε κι εκείνος στο βήμα λέγοντας:

«Ενωμένοι, αγαπημένοι. Εκπρόσωπος της ΠΑΕ, εκπρόσωποι του ερασιτέχνη, των φιλάθλων. Είμαστε όλοι εδώ. Αυτό έχει σημασία. Έτσι είναι ο Απόλλων. Οικογένεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον κ. Σταμάτη Βελλή, διότι χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαμε καν σαν τμήμα. Σε ό,τι του ζητήσω είναι δίπλα μας και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί κάνει μια προσπάθεια για όλους. Για όλον τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα είναι η 2η χρονιά στην Α1 και 5η συνολικά για το τμήμα. Πέρυσι ξεκινήσαμε με στόχο μια άνετη παραμονή και πετύχαμε την είσοδό μας στα πλέι οφ, κάτι που δεν περίμενε πολύς κόσμος. Επειδή μ’ αρέσει να μιλάω χωρίς να κρύβομαι, φέτος στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε εισιτήριο για την Ευρώπη. Είμαστε καλά φτιαγμένοι, με νέα παιδιά, και κάποιες αδυναμίες που είχαμε πέρυσι τις βελτιώσαμε. Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να φέρουμε τον Απόλλωνα στη θέση που η δική μου γενιά τον βίωσε να φτάνει πριν από 23 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Να βγαίνει στην Ευρώπη. Φέτος έχουμε αρκετά νέα παιδιά, που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα και τώρα και τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Τυχαίνει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία μας ως τμήμα κι επειδή ενισχυθήκαμε και στις πιο μικρές ηλικίες, να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και στο πρωτάθλημα Νέων. Για πρώτη φορά ως Απόλλων θα διεκδικήσουμε είσοδο στην τελική φάση κι ένα καλό πλασάρισμα μετά. Είναι σημαντικό, όταν έχεις ιστορία τεσσάρων ετών να είσαι ανταγωνιστικός και στα τμήματα υποδομών. Αυτό σημαίνει πολλά.

Οι υποδομές είναι το Α και το Ω. Μακάρι να είχαμε δικό μας κολυμβητήριο (σ.σ. εκτός από το κλειστό στη Ριζούπολη για ηλικίες έως 11 ετών), αλλά… παλεύουμε με μαχαίρια κόντρα σε θηρία αρχικά για να κάνει προπόνηση η αντρική ομάδα αλλά και για να χτίσουμε τις υποδομές μας. Εχουμε λίγο χώρο, αλλά κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη πάνω σε αυτό. Να χτίσουμε τον Απόλλωνα μέσω των Ακαδημιών.

Φέτος έχουμε την τιμή και την τύχη να έχουμε ως έφορο Ακαδημιών τον άνθρωπο που ήταν στη μεγάλη Βουλιαγμένη, τον πατέρα μου (σ.σ. Πόλυς Αφρουδάκης), για να μας βοηθήσει στο κομμάτι των υποδομών. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Όπως το ίδιο ισχύει και με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου τη Ριζούπολης τον Θοδωρή Μπερδέ».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αφρουδάκης με αφορμή την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του ερασιτέχνη Απόλλωνα Κώστα Χαραλαμπίδη (λεπτομέρειες παρακάτω), αναφέρθηκε στις αξίες που διέπουν το Σωματείο μιλώντας προς τους παίκτες: «Έχει πολύ δίκιο ο κ. Χαραλαμπίδης. Ήθος, αξιοπρέπεια, ευπρέπεια, σεβασμός, τήρηση των κανόνων του φερ πλέι. Αυτά αντιπροσωπεύει ο ιστορικός Σύλλογος του Απόλλωνα και αυτά σας έχω πει στις δύο προηγούμενες ομιλίες μου. Σας λέω ξανά ότι πρέπει να πατάμε σε αυτά τα βήματα. Περισσότερο και από τα αποτελέσματα με ενδιαφέρει να έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, διότι αυτός είναι ο Απόλλων».

«Δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός»

Ακόμη ο Γιώργος Αφρουδάκης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει όπως πέρυσι, αλλά κι ακόμη περισσότερο, την ομάδα, ενώ τέλος, έστειλε σαφές μήνυμα προς την Ομοσπονδία:

«Ηταν ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για την εθνική ομάδα και το πόλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, σε οποιοδήποτε άθλημα. είχαμε δύο χρυσά μετάλλια, στο Παγκόσμιο των Νέων και στο Ευρωπαϊκό των Εφήβων . Αυτά τα αποτελέσματα του αθλήματος έρχονται με δουλειά που γίνεται μόνο στα Σωματεία. Μην νομίζει κάποιος ότι η Ομοσπονδία έχει πρόγραμμα και όραμα. Είναι καθαρά δουλειά των ανθρώπων των Σωματείων, με το μεράκι που έχουν για τι άθλημα. Της Βουλιαγμένης, της Χίου, των Χανίων παραδοσιακά, του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, του Παναθηναϊκού…  Πάρα πολλών ομάδων που δουλεύουν πάρα πολλές ώρες για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι άσχετα αυτά με την παρουσίαση, αλλά θέλω να πω κλείνοντας ότι δυστυχώς στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Δεν θα αναφέρω για ποιο λόγο. Δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, όχι διαιτητικά. Υγιής ανταγωνισμός δεν υπάρχει και αυτό πρέπει να προβληματίσει την Ομοσπονδία να το τελειώσει το θέμα, γιατί κάποια στιγμή θα είναι αργά, όταν θα πρέπει να αντιδράσουν κάποια σωματεία που θίγονται από τη μη τήρηση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού. Οι περισσότεροι που είναι στο χώρο το έχουν καταλάβει. Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία».

Μίντζης : «Βάζουμε τις βάσεις για πολλά χρόνια»

Την παρουσίαση της ομάδας πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης οργάνωσε και συντόνισε ο Έφορος από την ημέρα ίδρυσης του τμήματος και μέλος του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου,  Σπύρος Μίντζης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ««Εχουμε τη χαρά να κάνουμε την παρουσίαση της ομάδας που για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί στην Α1. Πέρυσι ανεβήκαμε. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο η 1η χρονιά και η πορεία μας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία θετική και εντός αγωνιστικών χώρων και εκτός. Στα αποδυτήρια, στη διοίκηση και στην οργάνωση. Φέτος κάνουμε μια καινούργια αρχή. Βάζουμε τις βάσεις ώστε η ομάδα να ανανεώνεται ηλικία, να έχει το κορμό της και να θέτει υψηλούς στόχους. Αν το καταφέρουμε, γιατί εγώ θέλω να κρατώ χαμηλούς τόνους.

Εχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια με την αναδιοργάνωση προς το καλύτερο των ακαδημιών με έδρα το Σεράφειο, όπου επικεντρωνόμαστε στην Υδατοσφαίριση με υπεύθυνο τον Θοδωρή Μπερδέ και έφορο τον Ακαδημιών τον Πόλυ Αφρουδάκη.  Με την εμπειρία που έχουν θα βγάζουμε παίκτες που στο μέλλον θα μπορέσουν να επανδρώσουν την 1η ομάδα. Φέτος θα έχουμε αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις ηλικίες, κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμη θέλω να σταθώ στο εξαιρετικό κλίμα που έχουμε στην ομάδα και το οποίο βοηθάει για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, ενώ μην ξεχνάμε τον Σταμάτη Βελλή, καθώς χωρίς αυτόν δεν θα ήταν όλα αυτά δυνατά.

Στον Απόλλωνα προσπαθούμε γενικότερα για την υδατοσφαίριση μέσα από την εμπειρία μας, με την παρουσία μας στην Ομοσπονδία και με τις προτάσεις που κάνουμε για την αναβάθμιση του αθλήματος, το οποίο έχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις τόσο σε Συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Πρωτεργάτης σε αυτό το έργο είναι φυσικά ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος είναι  ψυχή της ομάδας.  

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Οδηγός μας τα ιδανικά του Απόλλωνα»

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν φυσικά ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Καταβέλος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ με τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Χαραλαμπίδη, να τονίζει στον χαιρετισμό του:

«Εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και την καλύτερη δυνατή πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1. Δεν είμαστε αρμόδιοι για τεχνικά θέματα, όμως θέλω να τονίσω ότι αυτό που διακρίνει τον Απόλλωνα Σμύρνης κι εμείς ως μέλη του ΓΣ κάνουμε κάθε προσπάθεια να διακρίνει τα αγωνιστικά μας τμήματα είναι το ήθος, η ευπρέπεια, η αξιοπρέπεια  τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το σήμα του Απόλλωνα έχει συνδεθεί με αυτά τα χαρακτηριστικά για πάρα πολλά χρόνια και είναι αλήθεια αυτό που κάποιος είχε πει ότι ο Απόλλωνας μπορεί να έχει λίγους οπαδούς, αλλά άπειρους φίλους που τον τιμούν με τη συμπάθειά τους ακριβώς γι’ αυτά τα χαρακτηριστικά. Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τις ακαδημίες του πόλο, όπου έχουμε μαζέψει πολλά παιδιά. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό σας για να σας χειροκροτεί».

Τέλος, ο Παναγιώτης Χρήστου, εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό δίνοντας συγχαρητήρια για την περυσινή σεζόν, ευχόμενος τα καλύτερα γι’ αυτήν που έρχεται και επισημαίνοντας τη σημασία των Ακαδημιών: «Δώστε εκεί το βάρος. Στις υποδομές. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να βρίσκουν χώρο άθλησης».

 

Το ρόστερ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για τη σεζόν 2018-19

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΚΑΤΡΟΥΖΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ : ΙΝΤΖΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ : ΜΙΝΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

 

ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1990)

ΚΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1995)

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

 

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (2000)

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (1981)

RAMIREZ CHANCELLOR (1994)

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ

 

ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2000)

ΓΙΑΝΝΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (1999)

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (1991)

ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΑΡΗΣ (2000)

ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (1996)

MOSKOV NIKOLA (1997)

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (2000)

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΘΗΣ (1999)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  (1982) (ΑΡΧΗΓΟΣ)

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (1997)

 

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ

 

ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1996)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (1997)

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

ΗΡΘΑΝ : ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ-ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΑΛΑΜΑΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΥΡΩΤΑΣ Α., ΚΟΥΜΗΣ και RAMIREZ (USA)

 

ΕΦΥΓΑΝ : ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΧΡ., ΠΑΠΑΚΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΦΩΚΑΣ, ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ, ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, LEKIC DJORDJE

Social Media

 Facebook

 Twitter

 Youtube

 Instagram

Web Stories

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού. Μια ευρεία πλατφόρμα επικοινωνίας αθλητών, ομοσπονδιών και εραστών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όχι μόνο.

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree