Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Ημερομηνία:  25 Ιουνίου 2020 Συγγραφέας: 
Κατηγορία:  Πινγκ Πονγκ
Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από απραξία τεσσάρων μηνών μπήκε πια η επιτραπέζια αντισφαίριση. Το πρωτόκολλο υγιεινής των αγώνων, που υπέβαλλε η ελληνική ομοσπονδία στην Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πήρε την έγκριση και σήμερα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α..

Αυτό σημαίνει ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει και τυπικά το πράσινο φως ώστε να διεξάγει από τις αρχές Ιουλίου τα τρία ηλικιακά Πανελλήνια πρωταθλήματα, που έβαλε σε εκκρεμότητα για την περίοδο 2019-2020. Το προτεινόμενο πρωτόκολλο εγκρίθηκε χωρίς καμία αλλαγή και πλέον οι ετοιμασίες εστιάζουν στο να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι όροι και οι περιορισμοί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η ομοσπονδία ενημέρωσε άμεσα τα σωματεία-μέλη της κι έστειλε τα έγγραφα με το «πρωτόκολλο υγιεινής για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων υπό συνθήκες πρόληψης και μέτρων κατά Covid 19», τη βεβαίωση/υπεύθυνη δήλωση συμμετεχόντων, καθώς και τον κατάλογο εισερχομένων, που θα τηρείται. Στην ίδια επιστολή οριστικοποιείται ο τόπος διεξαγωγής για τις δύο από τις τρεις αναβληθείσες διοργανώσεις. Ξεκαθαρίζεται ότι τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων -κορασίδων (03-05/07) και εφήβων–νεανίδων (24-26/07) θα διεξαχθούν κανονικά, όπως αναγραφόταν στην τροποποιημένη προκήρυξη, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ COVID 19

H Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αφού έλαβε υπόψη τις οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας ITTF, το Υγειονομικό Πρωτόκολλο ΕΟΔΥ και κυρίως τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ που εστιάζουν αποκλειστικά στον τομέα του αθλητισμού, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την ομαλή, μέχρι τώρα έναρξη των προπονήσεων, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τα Πρωτόκολλα Α΄ και Β΄ Φάσης, ορίζει τα πιο κάτω για την διεξαγωγή των αγώνων της αποκλειστικής της ευθύνης:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Μετακίνηση - διαμονή - διατροφή των αθλητριών – αθλητών, προπονητών, εφόρων και εργαζομένων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που αφορά στις μετακινήσεις, διανυκτερεύσεις και την εστίαση του γενικού πληθυσμού.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ:

3-4/7/2020 , ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019 – 2020

4-5/7/2020 - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ απλού αγωνίσματος ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019–2020

18-19/7/2020 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ απλού αγωνίσματος

24-25/7/2020 - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ–ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2019 – 2020

25-26/7/2020 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ απλού αγωνίσματος ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2019 – 2020

✓ Δεν θα διεξαχθεί το αγώνισμα του «Διπλού» ούτε στα ατομικά , ούτε στα ομαδικά πρωταθλήματα.

✓ Απαγορεύεται η είσοδος θεατών στην αίθουσα των αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

✓ Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ. Οι κάρτες εισόδου θα

δίδονται κατά την είσοδο και θα επιστρέφονται κατά την έξοδο.

✓ Δικαίωμα παρουσίας στην εγκατάσταση έχουν:

Στα ομαδικά αγωνίσματα -4- το πολύ αθλητές ανά διαγωνιζόμενη ομάδα. Δεν επιτρέπεται η παρουσία άλλων αθλητών (sparing partners).

Ένας προπονητής ανά ομάδα σωματείου.

Ένας διοικητικός υπεύθυνος ανά σωματείο (έφορος τμήματος ή διοικητικό στέλεχος) .

Οι εργαζόμενοι, οι τεχνικοί υπεύθυνοι των αγώνων (επιδιαιτητές- διαιτητές), οι φροντιστές, ο δημοσιογράφος, δύο άτομα για μετάδοση/μαγνητοσκόπηση των αγώνων, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, οι Εθνικοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές, ο Πρόεδρος του ΔΣ.

Οι παρευρισκόμενοι στις εξέδρες της αίθουσας των αγώνων θα τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους. Θα υπάρχει περιμετρικό κενό 2 μέτρων μεταξύ των καθημένων. Στις εξέδρες είναι υποχρεωτική η μάσκα ή ασπίδα προστασίας προσώπου.

Οι Προπονητές και οι Έφοροι θα φροντίζουν να ενημερώνουν σωστά τους γονείς για τα ωράρια των αγώνων και την παραλαβή των αθλητών στην έξοδο της εγκατάστασης όταν θα τελειώνουν τους αγώνες τους. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, να μην γίνουν λάθη στις συνεννοήσεις, να μην μείνουν ασυνόδευτοι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Οι αθλήτριες και οι αθλητές της περιφέρειας θα παραμένουν εντός της αίθουσας υπό την επίβλεψη του προπονητή και του εφόρου μέχρι την αποχώρηση τους από της εγκατάσταση. Οι γονείς γνωρίζουν ότι μπορούν να είναι ενήμεροι για την ώρα των αγώνων των παιδιών τους στις πρώτες φάσεις της κάθε διοργάνωσης.

✓ ΕΙΣΟΔΟΣ -ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ μία είσοδος ΚΑΙ μια έξοδος από την εγκατάσταση. Η είσοδος-έξοδος αυτή θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης της εγκατάστασης.

Κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων, οι οποίοι θα φορούν μάσκα ή ασπίδα προσωπίδα.

✓ ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ μία είσοδος ΚΑΙ μια έξοδος. Στην είσοδο θα υπάρχουν πετσέτες εμποτισμένες με διάλυμα χλωρίνης όπου οι εισερχόμενοι θα σκουπίζουν επιμελώς τα παπούτσια τους. Επίσης θα υπάρχει απολυμαντικό χεριών.

Οι εισερχόμενοι θα καταγράφονται στο ειδικό παρουσιολόγιο για την περίπτωση ιχνηλάτησης κρούσματος.

✓ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ είναι υπεύθυνη για την καταγραφή των εισερχομένων, την παράδοση –

παραλαβή των καρτών εισόδου και την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας.

✓ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η αρχή της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Ο Προ-αγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος των αθλητριών και αθλητών έχει ήδη ολοκληρωθεί με το πρωτόκολλο της Β΄ φάσης. ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ για να αγωνισθούν θα φέρουν μαζί τους:

1: Το δελτίο αθλητικής ιδιότητας

2: Την Κάρτα Υγείας αθλητή

3: Δήλωση ότι δεν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν τον ιό COVID-19. Οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και οι ΕΦΟΡΟΙ επίσης θα έχουν μαζί τους την δήλωση ότι δεν εμφανίζουν κάποιο από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν τον ιό COVID-19

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ α.π.844/4-6-2020 /αδα: Ψ78Ζ469ΗΙΔ-ΜΑΡ

Τα ωράρια των αγώνων θα είναι προσαρμοσμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι παρευρισκόμενοι να μην υπερβαίνουν την αναλογία 20τ.μ./άτομο.

Οι Επιδιαιτητές, οι βοηθοί Επιδιαιτητές, οι Διαιτητές και η Γραμματεία θα διευθύνουν τους αγώνες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής του αθλήματος. Θα φορούν ασπίδα προσώπου που θα τους προμηθεύσει η Ομοσπονδία.

Οι μπάλες του αγώνα θα βρίσκονται στο τραπέζι του διαιτητή. Με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, η αθλήτρια/αθλητής παίρνει μία μπάλα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η επιλογή μπάλας. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι αθλήτριες-αθλητές είναι υπεύθυνοι να μαζέψουν την μπάλα του αγώνα και να την ακουμπήσουν επάνω στο αγωνιστικό τραπέζι. Εν συνεχεία ο διαιτητής θα την σκουπίσει και θα την τοποθετήσει στο ειδικό καλάθι για τις μπάλες που θα διαθέτει.

Οι προπονητές θα είναι συν-υπεύθυνοι για την τήρηση όσο γίνεται των αποστάσεων μεταξύ των αθλητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των αγώνων. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ οι προπονητές και φορούν ασπίδες προστασίας και όχι μάσκες. Η ασπίδα επιτρέπει να δίνουν οδηγίες στους αθλητές χωρίς το εμπόδιο του υφάσματος, επιτρέπει να φαίνονται οι εκφράσεις τους ενώ προστατεύει από ακούσια επαφή των χεριών με το πρόσωπο. Όσες και όσοι χρησιμοποιήσουν ασπίδες προσώπου θα πρέπει να φροντίσουν να μην είναι έντονου λευκού χρώματος η κορδέλα στήριξης.

Χειραψίες και εναγκαλισμοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ακόμη και την ώρα της ανάδειξης των Πρωταθλητών Ελλάδας 2019-2020. Μπορούμε να χειροκροτούμε, να πανηγυρίζουμε, όχι να αγκαλιαστούμε. Οι αθλήτριες – αθλητές, σύμφωνα με το τυπικό, κατά την είσοδο και την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο θα χαιρετούν την/τον αντίπαλο και την/τον διαιτητή είτε με κλήση της κεφαλής, είτε με ύψωση του χεριού, επίσης επιτρέπεται ο χαιρετισμός με «μπουνίτσα» ή με τους αγκώνες. Στη λήξη του κάθε αγώνα, ο/η αθλητής υποχρεωτικά θα χαιρετά τον πάγκο του αντιπάλου με τον ίδιο πιο πάνω περιγραφόμενο τρόπο.

Κάθε αθλήτρια/αθλητής θα έχει την δική του πετσέτα, δεν θα ακουμπάει άσκοπα το τραπέζι, δεν θα «χνοτίζει» την ρακέτα με την ανάσα του, δεν θα πιάνει το τραπέζι, δεν θα σκουπίζει το τραπέζι με την πετσέτα του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να απλώνονται στα παραβάν ιδρωμένες μπλούζες και πετσέτες. Σε κάθε τραπέζι θα υπάρχουν πετσετοθήκες, οι αθλήτριες και οι αθλητές δ ε ν θα αλλάζουν πετσετοθήκη με την αλλαγή πλευράς τραπεζιού.

Σε κάθε τραπέζι διαιτητή θα υπάρχει υγρό απολυμαντικό. Θα γίνει κάθε προσπάθεια το απολυμαντικό αυτό να είναι ιδιαίτερα υδαρές και να μην αφήνει κολλώδη αίσθηση στα χέρια.

Η/Ο διαιτητής θα έχει στη διάθεσή του υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια και θα καθαρίζει τακτικά τις αγωνιστικές επιφάνειες, τον μετρητή του σκορ, τον μετρητή του φιλέ, τις πετσετοθήκες και οπωσδήποτε το στυλό με το οποίο θα υπογράφουν οι αντίπαλοι το κλείσιμο του φύλλου αγώνα στα ομαδικά αγωνίσματα.

O εξοπλισμός θα απολυμαίνεται πριν, και μετά την ολοκλήρωση του ομαδικού ή ατομικού αγώνα. Θα χρησιμοποιηθούν και φορητοί ατμοκαθαριστές απομάκρυνσης εγκαψιδιωμένων ιών από σκληρές επιφάνειες με τοπικό καθαρισμό διάρκειας 30 δευτερολέπτων και πίεση ατμού από 3,5 έως 4,5 bar.

«Ο πάγκος» στα ομαδικά αγωνίσματα: Στους αθλητές θα δοθούν καρέκλες και όχι πάγκοι προκειμένου να κρατηθούν οι ενδεδειγμένες αποστάσεις μεταξύ τους. Ο προπονητής, ο διαιτητής, ο επιδιαιτητής, ο βοηθός επιδιαιτητή, ο φροντιστής της αίθουσας θα επιτηρούν τους αθλητές και τις αθλήτριες του «πάγκου».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. Ο καθένας θα κάθεται σε μια καρέκλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τα πράγματά του πολύ κοντά και τακτοποιημένα γύρω του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κοινή χρήση φιαλών νερού. Ο Προπονητής και ο Έφορος θα φροντίζουν ώστε οι αθλήτριες και οι αθλητές να έχουν ασφαλή προμήθεια νερού.

Όλα τα απορρίμματα θα τοποθετούνται υποχρεωτικά στους ειδικούς κάδους της αίθουσας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατανάλωση φαγητού στην αίθουσα.

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ: Εξοπλισμένες με είδη ατομικής καθαριότητας, αντισηπτικό υγρό και σαπούνι, χαρτί τουαλέτας, χαρτί καθαρισμού χεριών (χειροπετσέτα μιας χρήσης). Η Ομοσπονδία θα φροντίσει για τον συχνό καθαρισμό τους και τον συνεχή εφοδιασμό τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

✓ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ: Τα ωράρια προγράμματα των αγώνων θα προβλέπουν χρόνο προθέρμανσης. Ο κανόνας είναι αυστηρά: για το ομαδικό αγώνισμα 15’ και 5΄για το απλό αγώνισμα. Ο διαιτητής θα κρατά χρόνο.

✓ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ: Ανά 1ώρα και 30΄ η αίθουσα θα αερίζεται για 20΄ με άνοιγμα όλων των θυρών και εξόδων, παραθύρων κλπ. Ο Επιδιαιτητής, ο Βοηθός επιδιαιτητή και η Γραμματεία είναι οι αρμόδιοι να κρατούν χρόνο.

✓ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ / ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: Με το τέλος του αγώνα οι αθλήτριες και οι αθλητές υπό τον προπονητή και τον έφορο:

Τοποθετούν τα χρησιμοποιημένα ρούχα σε ατομικό σάκο και απομακρύνονται όσο γίνεται πιο γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο.

Απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό και αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με τους συναθλητές τους.

Αποχωρούν από την εγκατάσταση ή μεταβαίνουν στις εξέδρες κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας τη μάσκα τους ακολουθώντας τις γενικές οδηγίες χρήσης μάσκας.

✓ ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τελετές απονομών. Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα μετάλλια και τα διπλώματα τους, ανά αγώνισμα, ανέπαφα, από ειδικό χώρο στη Γραμματεία των αγώνων.

✓ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο ΣΠΙΤΙ ή στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:

Επιστρέφοντας στην κατοικία ή στο ξενοδοχείο διαμονής τους ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες αερίζουν για τουλάχιστον 3 ώρες τα ρούχα τους και στη συνέχεια αν υπάρχει η δυνατότητα τα πλένουν σε θερμοκρασία από 60 έως 90 βαθμούς και φροντίζουν για το καλό τους στέγνωμα. Επίσης σκουπίζουν επιμελώς την τσάντα των αγώνων με αντισηπτικό ή με οινόπνευμα 70ο και την αερίζουν όπως και τα ρούχα τους. Όσες και όσοι θα αγωνισθούν και την επόμενη ημέρα, απαραίτητα, θα χρησιμοποιήσουν διαφορετικά και καθαρά ρούχα. Είναι απαραίτητο να διαθέτουν όλοι αρκετές καθαρές αγωνιστικές φανέλες, σορτς, κάλτσες και πετσέτες.

ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, οι προπονητές , οι έφοροι και οι αθλήτριες – αθλητές, θα φροντίσουν από την προηγούμενη ημέρα και θα συνεννοηθούν μεταξύ τους, για την ομοιόμορφη, καθαρή και στεγνή εμφάνιση της ομάδας, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διακατέχεται από την βεβαιότητα ότι όλες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες θα δράσουν με ωριμότητα και υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης. Είμαστε υπερήφανοι για τις αθλήτριες , τους αθλητές, τις προπονήτριες, τους προπονητές, τα στελέχη διοίκησης, είμαστε υπερήφανοι για τα σωματεία – μέλη μας.

Γνωρίζουμε ότι όλες και όλοι θα συμπεριφερθούμε με τον τρόπο που θα οδηγήσει στην ομαλή, πλήρη και ασφαλή ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ και της αγωνιστικής μας δράσης. Χωρίς συνεργασία και κατανόηση κανένας κανόνας και κανένα μέτρο δεν θα μας προστατεύσει. Όλοι μαζί ανοίγουμε έναν ασφαλή δρόμο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

«Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων -Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθούν, όπως αναγράφεται στην προκήρυξη, στο Ομοσπονδιακό Εθνικό μας Κέντρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε και να ολοκληρώσουμε με ασφάλεια τους σπουδαίους αυτούς αγώνες, απαιτείται η συνδρομή και η συνεργασία όλων μας.

Σας στέλνουμε συνημμένα: 

  1. Το Πρωτόκολλο υγιεινής που θα εφαρμόσουμε στους αγώνες. Σας παρακαλούμε να το διαβάσουν με προσοχή όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες.
  2. Τον κατάλογο των εισερχομένων στην αίθουσα των αγώνων. Επειδή θα πρέπει να εξοικονομήσουμε χρόνο, αλλά και να αποφύγουμε συνωστισμό κατά την είσοδο των αθλητών, προπονητών, εφόρων, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο και να μας το αποστείλετε, το ταχύτερο δυνατόν για ευνόητους πρακτικούς λόγους.
  3. Βεβαίωση – Υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα έχουν μαζί τους όλοι όσοι θα μετάσχουν στους αγώνες, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Την βεβαίωση αυτή την συμπληρώνετε, την υπογράφετε και την έχετε μαζί σας.

Σας παρακαλούμε θερμά να επιμεληθείτε της διαδικασίας και να ενημερώσετε με κάθε λεπτομέρεια τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που είναι υπεύθυνα άτομα και θα συνδράμουν με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε για τις αναγκαίες προμήθειες ασπίδων προσώπου, μασκών, ρούχων , πετσετών, είναι ιδιαίτερης σημασίας».

Τελευταία άρθρα από τον/την sportadmin

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree