Στίβος

  • 10
  • Μαρ

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος είναι το έβδομο μέλος της ελληνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (18-20/3).

  • 10
  • Μαρ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι και επίσημα από σήμερα μέλος της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του Βελιγραδίου.

  • 10
  • Μαρ

Ο ΣΕΓΑΣ έλαβε δύο προσκλήσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για συμμετοχή αθλητριών στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού (18-20/3).

  • 10
  • Μαρ

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος είχε μια ενόχληση στο δικέφαλο στο μίτινγκ του Βελιγραδίου.

  • 07
  • Μαρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν στη Stark Arena για να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί  καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.

  • 07
  • Μαρ

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπαίνει στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με παρακαταθήκη μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν.

  • 07
  • Μαρ

Πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει 18-20 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

  • 06
  • Μαρ

Ο Ανδρέας Πανταζής ολοκλήρωσε τη χειμερινή σεζόν στο μίτινγκ του Παρισιού.

  • 06
  • Μαρ

Την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο της εγκατάστασης όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, θα έχουν τη Δευτέρα (7/3) κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου.

  • 06
  • Μαρ

Στις 12 Ιουνίου του 2004 έκανε τον τελευταίο της αγώνα κι έπειτα πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της το κεφάλαιο "αθλητισμός"....μέχρι το 2011 όπου το  μικρόβιο επέστρεψε και μαζί και οι διακρίσεις.

Σελίδα 27 από 164

Social Media

 Facebook

 Twitter

 Youtube

 Instagram

Web Stories

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού. Μια ευρεία πλατφόρμα επικοινωνίας αθλητών, ομοσπονδιών και εραστών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όχι μόνο.

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree