Με τον αρτιότερο τρόπο, που απέδειξε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Ε.Γ.Ο. αλλά και τη δίψα του κόσμου της Γυμναστικής να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα με απόλυτη ασφάλεια, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/10) στον Χολαργό το 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και η Τελική Φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α., με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου Covid-19, χαρακτήρισε τη διοργάνωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», όπου η πλήρης απουσία θεατών δεν εμπόδισε τις αθλήτριες της αεροβικής να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων της ημέρας πραγματοποιήθηκε εκ νέου απολύμανση σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πραγματοποιήθηκαν απονομές μεταλλίων, για λόγους προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων. Τα μετάλλια και τα διπλώματα θα αποσταλούν από την Ε.Γ.Ο. στις νικήτριες αθλήτριες και ομάδες, ενώ η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Χολαργού για τη δωρεάν παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των τελικών της Κυριακής (25/10)